John is de bedenker van het project. Niet in de schijnwerpers maar rustig in het vage licht van de achtergrond.

Hij is een creatief mens die veel plezier beleeft aan het creeren en stapelen van klanken en patronen. Met name zijn gitaarspel is erg authentiek en herkenbaar. Anders dan anderen toch wel.

"Ik heb een geweldige steun van mijn vrouw!!"

"Creeeren als ik inspiratie heb. Ik vind het prachtig dat ik dat kan doen." 

John speelt sinds zijn zesde levensjaar gitaar. In zijn jonge jaren speelde hij in locale bandjes in de regio Amsterdam. Na deze periode kreeg hij steeds meer interesse in electronische apparaatjes. Hij wist de meest vreemde klanken ergens uit te laten klinken. Synthesisers en electronische orkesten hadden naast de gitaar zijn verdeelde aandacht gekregen.

"Ik vind het zo leuk om het eindelijk echt te doen. En als andere mensen het ook leuk vinden geeft dat een geweldige kick"

In 2008 heeft hij de draad weer opgepakt maar nu anders. Nu is hij in feite een een-mans band, alles in eigen beheer" 

"Ik vind het prachtig dat ik het allemaal zelf kan doen.."


Ik zet mijn muziek per stuk op een CD-tje. Zeg maar een super single.. De cd's zijn verpakt in transparante CD box met fotokwaliteit cover, inlay en CD print. In Nederland worden ze in een in luchtkussen-enveloppe verstuurd.


Product voorbeeld

Eigenlijk zou hij het project naar liveoptredens willen brengen maar dan moet hij een aantal klonen van zichzelf vinden. 

"Als je mijn muziek inspirerend vind en je zou aan het project willen meedoen aarzel dan niet om een mailtje achter te laten."

Een andere bezigheid van John is digitale kunst.  Voor het ontwerp van de CD covers gebruikt hij uitsluitend eigen materiaal. Altijd weer van scratch af aan beginnen......

"Ik vind dat muziek een mooie verpakking moet hebben. Dat mis ik een beetje in het MP3 tijdperk."

En net als met de muziek is hij nooit tevreden met het eerste resultaat. Een vlammende passie voor wat hij doet. Het moet hem toelachen, dan is het pas goed.

"Het hoeft voor mij niet allemaal perfect te zijn, ik vind het wel leuk als een lied een live klank heeft, Voor mij moet het een beeld, een emotie oproepen, dan ben ik er blij mee."

Gebruikte apparatuur/Instrumenten: Guitars: Crafter 12 string acoustic,Gibson Les Paul 1962, Gretch 'Chat Atkins' G6120DC, Epiphone SG400 ivory, Epiphone SG EB3 Bass, Roland Cube Amp., Marshall MBB30 Amp., Digitech RP155 sound processor, Yamaha E410 keyboard, Electronic drums & rythm sections.

All songs are copyrighted by 

Unlimited Voices 2008-2018

All Rights Reserved

 

Maak een gratis website met Yola