Dank je wel dat je mijn muziek wilt kopen. Lees voor mijn geruststelling de gele lettertjes even door. Dat kan teleurstelling soms voorkomen.

De CD's spelen niet af op oude CD-spelers die het CDR formaat niet ondersteunen. De DTS versies moeten via een DTS multichannel decoder worden afgespeeld. Zonder decoder kan er schade aan de luidsprekers veroorzaakt worden. 

Bestellen van CD's:

1. Selecteer welke CD's je wilt bestellen in het vak Bestelformulier en verzend het bestel formulier door op submit te klikken.

2. Wacht op de email met instructies over betaling en verzending. De email wordt niet direct beantwoord dus heb een paar dagen geduld. 

  S T U K S P R I J Z E N  

 (Stereo)   Prijs 2,99 euro 

 (DTS 5.1) Prijs 2,99 euro

 (Stereo&DTS)  Prijs 3,99 euro

 

Prijzen exclusief verzendkosten(*

Voor bestellingen vanuit buitenland en aanschaf van 4 cd's of meer gelden andere prijzen. Vraag hiernaar met ons vragenformulier.

 (* Standaardverzending TNT

Bestel formulier

Met dit formulier bestel ik de door mij aangevinkte CD's De stuksprijzen exclusief verzendkosten staan links onderaan deze webpagina genoemd.Ik hoop dat je snel weer terugkomt en helpt mijn fanclub  te laten groeien.

"Dank jullie wel voor de ondersteuning die ik van jullie krijg. Ik hoop dat jullie van mijn muziek net zo kunnen genieten als ik op de momenten van creatie ;-)"

John 

 

Maak een gratis website met Yola